• Bliv Medlem
    Et stærkt netværk af erhvervskvinder
    Læs mere

Hvem er vi

Erhvervskvinder i Syd er en dynamisk lokal forening i Sønderborg.
Vi er et netværk af seriøse og ambitiøse erhvervs- og samfundsaktive kvinder, der enten er selvstændige, har ledende stillinger eller er specialister i deres erhverv.

Vi er et stærkt fagligt og socialt netværk, der giver de enkelte medlemmer mulighed for personlig og karrieremæssig udvikling via spændende møder, netværksaftener, virksomhedsbesøg, foredrag og lignende.

 

Om foreningen

Vi er oprindelig stiftet i 2007 som en lokalforening under Erhvervskvinder.dk - men har i 2016 valgt at ”gå selv” for at kunne udvikle os, som vores medlemmer ønsker det. Vores forening hedder i dag Erhvervskvinder i Syd og optager udelukkende medlemmer som enten er selvstændige, har lederstillinger eller specialiststillinger.

Erhvervskvinder i Syd er et erhvervsnetværk for kvinder, der kan og vil bidrage. Netværket har til formål at:

  • Skabe faglige og sociale netværk
  • Inspirere til karriereudvikling
  • Vidensdele på tværs af erhverv og sektorer
  • Synliggøre erhvervskvinder lokalt

Se vores vedtægter her.
Se vores privatlivspolitik her.

Vore arrangementer
Vores arrangementer spænder vidt, det kan være de helt unikke foredragsholdere som Hella Tomasdottir og Jacob Bøtter, der er virksomhedsbesøg som f.eks. hos Helsam, gå-hjem møde med Erhvervsservice, Hjemme-Hos møder i smånetværksgrupper m.m.

Bestyrelsen

AV pasfoto 2021 (2)

Anne Vibeke Barner Madsen

Bestyrelsesformand, Sønderborg
Mail: Anne.vibeke.madsen@bitzerdk.com

Med en uddannelse fra Handelshøjskolen i Organisation og Ledelse – HD(O) har jeg fra mit allerførste job arbejdet indenfor HR-området, først som HR-konsulent og siden som HR Business Partner i større og mellemstore virksomheder.

Personale og organisationsudvikling har altid interesseret mig og min drivkraft er at få samarbejdet mellem mennesker på alle niveauer til at lykkes og dermed få skabt nogle gode forretningsmæssige resultater.

Jeg tror på at nysgerrighed, samtalen og dialogen er det stærkeste ledelsesmæssige værktøj vi har.

 

Karen F(1)

Karen Fredenslund

Næstformand, Sønderborg
Mail: karen.fredenslund@danfoss.com

Med en HA og HD-A i bagagen, er min erhvervserfaring forankret i marketing og kommunikation, hvor jeg har haft forskellige stillinger i primært globale virksomheder.

Jeg synes det er både spændende og udfordrende at navigere og skabe resultater sammen med andre på tværs i en kompleks organisation.

Sidenhen har jeg skiftet spor til HR, hvor jeg bringer min faglighed i spil som Global Projekt leder. 

 

Krestina B  Jeppesen

Krestina Buus Jeppesen

Kasserer, Sønderborg
Mail: krestina@mindmatter.dk

Jeg er oprindeligt uddannet Cand.Merc i International Business og har arbejdsmæssigt været forbi IT-virksomheden CSC, Danfoss og Sønderborg Musikskole (souschef).

Siden 2016 har jeg været selvstændig med konsulentvirksomheden, MindMatter, der har til formål at skabe størst mulig arbejdsglæde og dermed resultater hos mine kunder, der typisk er små og mellemstore virksomheder. Stresshåndtering og teamsamarbejde er nøgleordene i mine opgaver.

Anne  (002)

Anne Frese Stølting

Bestyrelsesmedlem, Sønderborg
Mail: annefrese@hotmail.com

Jeg er uddannet industrilaborant og har haft 18 år i research and development i medicinalindustrien før mine veje bragte mig til kvalitetskontrol og driftslaboratoriet på enzymfabrikken i Gråsten som team coordinator.

.

8 sh close

Dorthe Buciek

Bestyrelsesmedlem, Sønderborg
Mail: dorthe_buciek@bbsyd.dk

Jeg har oprindelig en kandidatgrad i kemi, men mit arbejdsliv har bragt mig vidt omkring som projektleder, kvalitetschef, metode- og proceskonsulent og senest som Laboratory Manager.

h 1
h 2
h 3
h 4
h 5